divendres, 25 de setembre del 2009

Crisàlida Confeccions al Time Out!

Hem tingut l'honor de que en Kiko Amat ens comptés entre els seus 51 Secrets Brutals de Barcelona. N'estem molt contentes!
"Para muestra un botón":

Crisàlida Confeccions a l'Hangar

Com us dèiem en una entrada anterior, Crisàlida va posar paradeta a la jornada de portes obertes de l'Hangar. No vam vendre res però ens ho vam passar molt bé. En pengem un parell de fotos.

Londres

L'altre dia vam estar uns dies a Londres i, com no, vam aprofitat per comprar algunes teles noves. Us n'ensenyem una mostra.

divendres, 18 de setembre del 2009

Fes-te una funda!


Estem organitzant un curs a l’Hangar del Poble Nou perquè aprenguis a cosir-te una bossa per portar el portàtil, una funda pel teu iPod, o el que se’t acudeixi per guardar les teves maquinetes.

Començarem des de zero, així que si no has tocat mai una màquina de cosir, no t’espantis!

El curs serà de 8 a 10 del vespre, 2 dijous de cada mes (d’Octubre a Desembre) a l’Hangar i el preu pel curs complet (5 sessions) és de 50€. Si hi esteu interessats, poseu-vos en contacte amb nosaltres a Crisalidaconfeccions@gmail.com

Hangar
Passatge del Marquès de Santa Isabel, 40
Can Ricart, Barcelona

www.hangar.org

Paradeta a l'Hangar

L’hangar és un centre de producció d’arts visuals al Poble Nou.

www.hangar.org

Aquest proper cap de setmana (19 i 20 de Setembre) es fan les jornades de portes obertes i Crisàlida hi munta paradeta. Ens hi podeu trobar el diumenge a partir de la 1 del migdia. Us hi esperem! Si no plou...

Hangar
Passatge del Marquès de Santa Isabel, 40
Can Ricart, Barcelona. Metro Poble Nou

Podeu veure el programa provisional a:

http://www.hangar.org/drupal/?q=content/tallers-oberts-del-poblenou-2009

Inici Taller Tardor 09

Comença el curs!

Recordeu que durant aquesta tardor les classes segueixen sent de 6 a 9 del vespre al Taller Nàpols i seran els dies següents:

19 de setembre, 10 d'octubre, 31 d'octubre, 21 de novembre i 12 de desembre.

I perquè us animeu, aquí teniu algunes de les peces que es van fer les costureres durant el curs passat (bosses del pa, monederets, coixins... i fins i tot alguna faldilla!). També ens podeu veure en algunes fotos en plena acció...