dilluns, 14 de juny del 2010

Pluja i fira







També us volem recordar que si esteu interessats en alguna de les nostres peces, us podeu posar en contacte amb nosaltres via correu electrònic i passar-vos pel taller quan us vagi bé.
Fins aviat!



dimarts, 8 de juny del 2010

Fira a Sant Pere més Baix

Un any més, Crisàlida Confeccions participarà a la fira de comerciants del carrer Sant Pere més Baix.
Hi portarem els nostres monederets, necessers, bosses i bolsos amb noves teles i dissenys. I com a especial novetat, hem fet davantals com els que podeu veure a les imatges.

Ens podeu trobar els propers dijous 10 i divendres 11 de Juny al carrer Sant Pere més baix (Barcelona) de 10 a 20h.

Us hi esperem a tots!


dilluns, 7 de juny del 2010

Renegade Craft

Aquest darrer cap de setmana s'ha celebrat la sisena fira Renegade Craft a Brooklyn. Hi han participat més de 300 artistes amb diferents propostes, però tot fet a mà! Bestial.

És un festival que es fa a diverses ciutats dels Estats Units. Si hi teniu interès i oportunitat, visiteu: http://www.renegadecraft.com/


"For people who sew"

A la fira, hem pogut conèixer la iniciativa Burdastyle.com. Consisteix en una web per compartir patrons entre tots els que cosim. Simplement t'hi has de registrar i pots accedir a tots els patrons gratuïtament. Animeu-vos-hi!

diumenge, 6 de juny del 2010

Lisboa

Sabeu que quan anem pel món, ens encanta buscar noves teles! Aquesta vegada hem estat a Lisboa i d'aquesta ciutat us recomanem la Casa Tavares & Tavares.
És una botiga familiar, de les de tota la vida, on podeu trobar teles antigues i robes a molt bon preu. Us ensenyem una mostra del que hi vam comprar.

Casa Tavares & Tavares Lda, Rua Fanqueiros 251, Baixa, Lisboa