dimecres, 15 de desembre del 2010

Bolsos d'hivern


Us recordem que ens podeu trobar el divendres 17 i dissabte 18 a la Fira de Comerciants del Carrer Sant Pere més Baix de 10-20 h, i diumenge 19 a la Plaça Major de Sarrià de Barcelona de 10-20 h.

Aquest Nadal, regala objectes fets a mà!

divendres, 10 de desembre del 2010

Crisàlida Babies

Aquest Nadal, Crisàlida Confeccions s'ha llençat al món del bebè!

Hem fet pitets de tres mides diferents i necessers a joc. Hem utilitzat teles molt especials i totes les peces les hem folrat de rus perquè siguin més agradables i còmodes.
Aquí en teniu una mostra:

Noves xapes










un obsequi de la casa a compradors generosos i simpàtics...

dijous, 9 de desembre del 2010

Fires de Nadal

Ja s'acosten les festes de Nadal, i com ja fa uns anys, Crisàlida Confeccions munta la paradeta!

Hi portarem els nostres clàssics monederets, necessers, bosses, i nous models de davantals i bolsos. A més, aquest any i com a novetat, podreu descobrir la nova col·lecció Crisàlida per a Bebès.


Ens trobareu el proper dissabte 11 de desembre al nostre taller: Galeria Kavel, c/Nàpols 309 (metro Verdaguer o Joanic) de 16-21h de la tarda.

A més, també serem els dies divendres 17 i dissabte 18 a la Fira de Comerciants del Carrer Sant Pere més Baix de 10-20h, i diumenge 19 a la Plaça Major de Sarrià de Barcelona de 10-20h.
Us hi esperem!

diumenge, 5 de desembre del 2010

Ganxetaires!

Us ensenyem la nostra primera peça acabada després del taller de ganxet per a principiants. Anem fent, poquet a poquet...
A veure si us animeu i ens envieu les vostres creacions. Segur que ja heu avançat molt. Hem de fer una nova trobada aviat!





Per cert, la llana la vam comprar a la botoga ifil de Gràcia que ens vau recomenar. Val la pena! c/ Torrent de l'Olla 161, http://www.ifil.es/